fbpx
SALES UP TO 50% THIS WEEK

Mini cos

Odată cu venirea toamnei, întâmpinăm cu brațele deschise un nou trend în materie de fashion și anume, catifeaua. Chintesența anilor ‘90 se întoarce în forță în acest sezon, dominând podiumurile de la Paris și New York.

În mod evident, moda podiumurilor este o adevărată sursă de inspirație pentru fashionistele din întreaga lume, așadar, putem constata cu ușurință faptul că materialele opulente au revenit în lumina reflectoarelor. În trecut, catifeaua a revenit în trend sub forma unor obiecte vestimentare extrem de previzibile precum rochii sau blazere, pe care le regăsim și în tendințele sezonului toamnă-iarnă 2016, însă elementul cu adevărat surprinzător constă în reinterpretarea acestui material luxuriant sub forma pieselor casual, de zi cu zi.

Iată câteva modele de încălțăminte ce nu trebuie să lipseasă din garderoba fashionistelor mereu în pas cu ultimele tendințe:

botine-velvet-crush-2

cizme-lora-velvet-mauve

botine-rhapsody

cizme-gwyneth

 

Chiar dacă nu a fost niciodată în afara tendințelor, în acest sezon stilul army este unul dintre cele mai adoptate de către fashionistele din întreaga lume. Ușor de abordat, indiferent de ocazie sau locație, acest stil îl regăsim atât în completarea ținutelor casual și sport, cât și în outfituri elegante.

Imprimeul camuflaj flatează orice tip de siluetă, nuanță a pielii sau păr, întregind look-ul și oferindu-i un plus de funcționalitate și, nu în ultimul rând, un aer relaxat și dezinvolt care va fura toate privirile.

Încălțămintea army nu impune reguli stricte, fie că optați pentru o pereche de bocanci, o pereche de pantofi cu toc înalt ori talpă joasă. Iată care sunt sugestiile noastre pentru o toamnă în tendințe.

Bocancii de damă Mineli Soldier (click pentru a comanda)

bocanci-soldier-2

Pantofii de dama Mineli Eagle (click pentru a comanda)

pantofi-eagle-2

 

Si uite asa iarna si-a intrat de-adreptul in forta.

Cu venirea acesteia avem nevoie totusi de haine calduroase, cosy  dar si in trend . In acest  anotimp este foarte intalnit modelul animal print dar si bocancii cu catarama tip rock. Ele se imbina cu succes ţinutelor casual dar şi outfiturilor de inspiraţie masculină sau rock-chic.

Acestea combina confortul cu stilul într-un mod inconfundabil şi de neînlocuit.

Moda e probabil singurul domeniu care a asumat practic şi cu onestitate zicala: „Gusturile nu se discută!”.

Modelelede încălţăminte pentru sezonul rece promovate de ultimele colecţii au încercat să patrundă cu obiectivitate şi minuţiozitate oricăror preferinţe stilistice.

Totodata, concluzia e una singura: bunul gust in tendintele rock e fanionul de start al tinutelor guvernate de ele.

Iata mai jos un model funky minimalist pe care il poti mula usor la tinutele tale din acest sezon:

P.S Daca te-am facut curioasa hai pe site unde poti gasi modele si oferte accesibile pentru tine. 

Have fun!

 

X Years of Mineli inseamna inca 10 motive in plus sa te bucuri de noua colectie de incaltaminte.

Din garderoba unei femei care are pretentia ca tine pasul cu moda, nu trebuie sa lipseasca cel putin o pereche de cizme cu toc, dar nici o pereche de ghete out of the box sau adidasi comozi.

Descopera-le pe toate in randurile de mai in jos!

Fie ca este vorba despre o tinuta eleganta sau de una casual, cizmele negre din piele intoarsa completeaza perfect orice tip de outfit. Da frau liber imaginatiei si profita de designul super versatile al cizmelor.

 

Ghete Zadig Xara Yellow

Daca te-ai obisnuit cu un design clasic al ghetelor, poate ca ar fi cazul sa iesi putin din confort si sa incerci ceva nou.

Daca te intrebi ce, Mineli a gasit solutia si iti propune ghetele Zadig Xara Yellow. Cu siguranta detaliul care atrage atentia asupra ghetelor este talpa, in primul rand prin culoarea aleasa, dar si prin forma.

Toamna asta indrazneste!

     Cum putem sarbatori mai frumos existenta pe piata de 10 ani a Mineli daca nu prin rasplatirea iubitoarelor de fashion cu o noua colectie care isi propune sa iti completeze garderoba de toamna? Chiar daca deja ti-ai petrecut ore intregi la shopping in cautarea celor mai cool perechi de incaltaminte, nu ai cum sa nu pasesti in lumea X Years of Mineli care este doar la un click distanta.

Botine Mineli Roxanne

     Botinele Mineli Roxanne, disponibile intr-o gama variata de nuante iti permit sa fii o doamna cand este nevoie, dar si sa adopti un stil casual la birou sau la o iesire in oras. Materialul din piele intoarsa, dar si designul out of the box datorita tocului o sa te transforme intr-o adevarata fashion-ista care este mereu in pas cu cele mai noi tendinte.

Ghete Mineli X Whispers

     Daca te simti mai comoda intr-o pereche de ghete decat pe tocuri, Ghetele Mineli X Whispers sunt alegerea potrivita pentru tine. Nuantele tomnatice te fac sa te integrezi perfect in peisajul de afara si totodata sa nu faci abstractie de la tendinte. O camasa sau un pulover, o pereche de blugi si ghetele Mineli dau nastere unei tinute ideale pentru acest sezon. Unde mai pui si faptul ca sunt super confortabile?

Ghete Meghan Silver X

     Mentinem acelasi registru si iti propunem o pereche de ghete deosebite cu imprimeu care imita pielea de sarpe. Versatile si usor de asortat, ghetele promit sa iti transforme o tinuta casual intr-una in care vei simti ca ai lumea la picioarele tale. Fie ca le porti cu o pereche de blugi sau cu o rochie casual, ghetele o sa fie acel accesoriu care te pozitioneaza pe podiumul fashion-istelor.

Asadar, patrunde in lumea X Years of Mineli si lasa moda sa fie la doar un click distanta de tine.

Maria Mirabela Cismaru, cunoscută publicului larg sub numele de scenă Mira, iubeşte moda şi tot ce ţine de acest univers. Senzualitatea cântăreţei este pusă excelent în valoare de ţinutele cu stil pe care le poartă, devenind un adevărat trend setter în social media.

Când vine vorba de pantofi, Mira nu se poate abţine, mai ales că programul său este plin de provocări: concerte, repetiţii, evenimente, petreceri sau ieşiri în oraş cu prietenii. Când timpul îi permite, artista merge la cumpărături, alegând să încerce pantofii înainte de a îi achiziţiona şi nu să îi comande direct de pe internet.

La fel ca multe alte vedete, Mira este o admiratoare Mineli. Într-una din vizitele sale la magazinul nostru de pe Blvd. Iancu de Hunedoara nr.33, sector 1,  cântăreaţa a achiziţionat o pereche de sandale din glitter cu barete şi pantofi stiletto în culoare nude. Mira a ales modele de încălţări pe care le va putea purta în sezonul cald atât în ţinute casual, formate din blugi şi tricou, dar şi la ţinute elegante, precum rochii sau costume deux pieces.

Vezi reportajul aici: https://www.youtube.com/watch?v=asMW6qI11-Q&feature=youtu.be

Citește aici: http://www.kfetele.ro/mira-s-a-decis-in-sezonul-cald-va-miza-pe-sandale-si-stiletto-18071715

Federaţia Română de Design a organizat în cadrul Săptămânei Modei de la Paris un eveniment fashion sută la sută românesc, la Ambasada României, una dintre cele mai spectaculoase cladiri istorice din capitala Franței.

Designerul român, Cătălin Botezatu a folosit, pentru defilare, machiaje 3D realizate de Mirela Vescan, coafuri supradimensionate realizate de echipa lui Lauren Tourrete și încălțăminte semnată Mineli.

Catalin Botezatu a deschis seara cu o colecție inspirată de Regele Soare, o colecție de rochii din materiale prețioase printate cu picturi din perioada istorică ce l-a inspirat. Coroane spectaculoase, sceptre, bijuterii, machiaje spectaculos și încălțăminte cu detalii prețioase, au fost elementele care au contribuit la un show haute couture care a încântat audiența.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate