INFORMAȚII DESPRE PLATA ONLINE CU CARDUL

PLĂȚILE ONLINE CU CARDUL SE REALIZEAZĂ PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI EUPLATESC.RO

  • Dacă ați ales metoda de plată  “Online prin card bancar ” veți fi redirecționați către pagina operatorului de plăți EuPlatesc.ro unde va treui să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. 

 

  • EuPlătesc.ro dispune un sistem de gestiune a plăților electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard.

 

  • Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii antifraudă avansate care, împreună cu sistemul „Verified by Visa” de la VISA şi „MasterCard SecureCode” de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

 

  • Plățile cu carduri de credit/debit emise oriunde în lume sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. 

 

  • “3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

 

IMPORTANT DE ȘTIUT! 

PENTRU PLĂȚILE PRIN CARD BANCAR NU ESTE PERCEPUT NICIUN COMISION!