fbpx
SALES UP TO 50% THIS WEEK

Mini cos

RETURNARE


  • CUMPĂRĂTORUL ARE DREPTUL SĂ RETURNEZE COLETUL  ÎN TERMEN DE 14 ZILE CALENDARISTICE DE LA PRIMIREA PRODUSULUI.
  • CHELTUIELILE DIRECTE DE RETURNARE A PRODUSELOR SUNT ÎN SARCINA CUMPĂRĂTORULUI  (TAXA TRANSPORT)

PASUL 1:

Pentru returnarea coletului trebuie să completati formularul de retur (  DESCARCA AICI ) urmand a fi atasat in colet .

PASUL 2:

Coletul se expediaza prin orice firma de curierat exclus Posta Romana pe adresa:

STRADA COSTISA 22 , SECTOR 6, BUCURESTI, MINELI


Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptării returului de către SIA DESIGN&FASHION. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate (să aibă etichetele originale Mineli, să nu fie purtate sau deteriorate; integritatea documentelor însoţitoare). Coletul trebuie să conţină şi Formular de Retur completat cu toate informaţiile necesare.

Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul FAN CURIER, şi nu prin intermediul Poştei Române. Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc.

În cazul în care doriţi înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastră, ca şi client. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 30 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur.

Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactaţi într-un interval de 72 de ore echipa SIA DESIGN&FASHION (tel:0753112408 , Strada Costisa 22, BUCUREŞTI) pentru a reclama aceasta situaţie şi ne vom asigura ca produsul să fie înlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor.

Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către SIA DESIGN&FASHION. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.