fbpx
SALES UP TO 50% THIS WEEK

Mini cos

RETURNARE


  • CUMPĂRĂTORUL ARE DREPTUL SĂ RETURNEZE COLETUL ÎN TERMEN DE 14 ZILE CALENDARISTICE DE LA PRIMIREA PRODUSULUI.
  • CHELTUIELILE DIRECTE DE RETURNARE SAU SCHIMB A PRODUSELOR SUNT ÎN SARCINA CUMPĂRĂTORULUI (TAXA TRANSPORT)

PASUL 1:

Pentru returnarea coletului trebuie să completati formularul de retur (  DESCARCA AICI ) urmand a fi atasat in colet .

PASUL 2:

Coletul se expediaza prin orice firma de curierat exclus Posta Romana pe adresa:

STRADA COSTISA 22 , SECTOR 6, BUCURESTI


Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 de zile de la data acceptării returului de către SIA DESIGN&FASHION. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate (să aibă etichetele originale Mineli, să nu fie purtate sau deteriorate; integritatea documentelor însoţitoare). Coletul trebuie să conţină şi Formular de Retur completat cu toate informaţiile necesare.

Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul firmelor de currierat şi nu prin intermediul Poştei Române. Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc.

În cazul în care doriţi înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastră, ca şi client. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs la primirea coletului. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur.

In cazul in care doriti inlocurirea produslui, coletul ce urmeaza sa fie returnat trebuie trimis pentru a fi verificat anterior livrarii prodului inlocuit.

Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzaţi recepţia lor.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate