fbpx
SALES UP TO 50% THIS WEEK

Mini cos

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Site-ul de față este proprietatea S.C. SIA DESIGN&FASHION S.R.L, cu sediul în București, Splaiul Unirii 160, Sector 4 denumită în cele ce urmează Mineliboutique.

Utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru activitațile ce decurg din folosirea site-ului și conținutului acestuia. Răspunderea pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse site-ului și conținutului său, Mineliboutique și terților cu care Mineliboutique are încheiate contracte revine în totalitate utilizatorului.

Tot conținutul (incluzând text, imagini, conținut multimedia, dar nelimitându-se la acestea) prezente pe acest site sunt proprietatea intelectuală a S.C. SIA DESIGN&FASHION S.R.L și a altor terți cu care compania are sau nu încheiate contracte, caz în care este specificat proprietarul de drept al respectivului conținut.

Utilizatorul sau clientul poate copia, transfera sau utiliza conținutul aflat pe acest site doar în scopuri personale, non-comerciale.

Mineliboutique publică pe site datele complete și corecte de identificare și contact. Prin utilizarea formularului de contact sau utilizarea oricăror alte modalități de contact, utilizatorul sau clientul permite Mineliboutique contactarea sa prin orice mijloc disponibil.

Accesarea site-ului si a informațiilor prezentate în cadrul său se face în mod electronic. Mineliboutique își rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitărilor, oricare ar fi natura acestora, exprimate prin mijloacele de comunicare și contact prezentate pe site.

Prin completarea formularului de înscriere la Newsletter utilizatorul sau clientul își exprimă acordul de a primi informări de natură comercială din partea Mineliboutique. Datele colectate de la utilizator sau client se vor folosi în limitele Politicii de confidențialitate.

Utilizatorul sau clientul poate renunța în orice moment la a primi newsletterul folosind linkul de dezabonare situat în footer-ul fiecărui email trimis. Mineliboutique își rezervă dreptul de a selecționa utilizatorii și clienții cărora le trimite newsletter cât și de a elimina din baza de date orice utilizator, chiar dacă acesta și-a exprimat acordul în a primi buletinele informative cu caracter comercial.

Accesul la serviciul de vânzare online le este permis tuturor utilizatorilor care își creează cont. Mineliboutique își rezervă dreptul de a limita accesul utilizatorului la acest serviciu, în baza comportamentului său anterior. Contul creat pe site-ul Mineliboutique este personal și nu poate fi transmis terților.

Mineliboutique publică pe site-ul său informații despre produsele, serviciile, promoțiile și reducerile practicate într-o anumită perioadă și în limita stocului disponibil. Toate prețurile afișate pe site includ TVA și facturarea se face exclusiv în lei.

Toate informațiile folosite în descrierea produselor disponibile pe site nu reprezintă o obligație contractuală din partea MINELIBOUTIQUE, acestea fiind cu titlu de prezentare.

Mineliboutique își rezervă dreptul de a modifica prețurile pentru produsele disponibile pe site fără notificarea prealabilă a utilizatorului sau clientului. Prețul de vânzare este cel valabil în momentul înregistrării comenzii, în limita stocului disponibil. Modificarea prețului de achiziție al produselor dintr-o comandă deja înregistrată este posibilă doar cu acordul părților.

Clientul poate efectua comenzi exclusiv prin intermediul site-ului. Prin finalizarea comenzii clientul declară că toate datele furnizate de acesta în vederea acțiunii de cumpărare sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii și își exprimă acordul în a fi contactat de către Mineliboutique în vederea executării contractului de vânzare la distanță (validarea comenzii plasate, stabilirea detaliilor de livrare).

Mineliboutique poate denunța unilateral comanda plasată de către client, fără nicio obligație ulterioară și fără posibilitatea celeilalte părți de a pretinde daune-interese în cazul în care datele furnizate de către utilizator sau client sunt incomplete sau incorecte, activitatea utilizatorului sau clientului poate produce daune de orice natură pentru sau fără nicio justificare.

Mineliboutique va include în fiecare colet expediat către client toate documentele necesare care atestă achiziționarea produselor.

Transportul produselor se efectuează prin metodele descrise în Modalități de livrare.

Mineliboutique nu garantează disponibilitatea pe stoc a unui produs expus spre vânzare pe site, dar depune toate eforturile ca produsele afișate în magazinul online să fie disponibile spre achiziție utilizatorilor site-ului.

Mineliboutique oferă posibilitatea de retur a produselor, conform Termenilor și condițiilor de retur.

 

Centrul de preferințe pentru confidențialitate