Pentru sezonul Spring-Summer ’18, Mineli lansează colecția aniversară “10” prin care celebrează cei 10 ani de activitate în universul pantofilor.

Numărul 10 simbolizează încheierea unui ciclu, fiind considerat de Pythagora o cifră sacră, fiind folosit doar atunci când era depus un jurământ.

Promisiunea pe care o face Mineli rămâne neschimbată chiar și după 10 ani: reinterpretarea celor mai noi tendințe și celebrarea frumosului în fiecare zi.

Primăvara este unul dintre cele mai imprevizibile anotimpuri în ceea ce privește ultimele tendințe, astfel cea mai nouă colecție semnată Mineli gravitează în jurul mai multor trenduri masive precum: imprimeurile florale, botinele tip șosetă din neoprene, logo-urile imprimate și detaliile prețioase.

Indiferent de direcția vestimentară în care alegi să mergi, sport sau elegant, produsele din noua colecție vor pune o amprentă cool și effortless-chic asupra întregului outfit. Special create pentru femeia secolului vitezei, în care confortul și designul primează, noile modele completează armonios nu doar ținuta ci și personalitatea sa.